Bejelentés


KECSKEMÉTI ÍJÁSZ EGYESÜLET Sportegyesület


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Egyesületünk minden év szeptemberében hirdet tagfelvételt, melyen várjuk az új tagok, íjászat iránt érdeklődők jelentkezését.
A tagfelvétel pontos idejét és módját az egyesület facebook oldalán hirdetjük meg, melyet IDE kattitnva érhetnek el.

Felvételi kérelem IDE kattintva tölthető le.

 

 


Tagfelvétel menete:


Leendő tagjainkat előre egyeztetett időpontban meghívjuk az edzéseinkre. A felszerelést (tradícionális, vadászreflex, illetve olimpiai íjak, valamint vesszők, célok) egyesületünk biztosítja.

Az első edzés látogatása díjmentes. Amennyiben az érdeklődés fennmarad, úgy egy alkalommal bérletet szükséges kiváltani (10 alkalmas bérlet, 1.500 Ft/óra alapdíj és átlag 1 óra edzés mellett a bérlet díja 15.000 Ft). Az Egyesület vállalja az íjászpálya, a felszerelések (olimpiai és tradicionális gyakorló íj, vesszők), és az oktatás biztosítását.


A 10 alkalmas bérlet lejártát követően lehetőség lesz belépni az Egyesületbe, amennyiben Egyesület tagsága is megszavazza az új tag felvételét. A továbbiakban a tagdíj havi 2.000 Ft, azzal a feltétellel, hogy a tagnak lehetőségéhez mérten részt kell vennie az egyesület életében (alkalmanként pályarendezés, rendezvényeken megjelenés, verseny szervezésben való részvétel, stb) az Egyesület alapszabálya szerint.


Tagtársainknak az edzés látogatása a tagdíjon felül díjmentes, ahogyan a pályahasználat is, mely látogatható hétköznap és hétvégén is a Házi és Baleset-megelőzési Szabályzat szerint.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését az Egyesületünk és az íjászat iránt, érdemes követi facebook oldalunkat is, ahol meghirdetésre kerülnek majd a tagfelvételi turnusok.Szabadtéri gyakorlópályánk a Műkertvárosi Sportcentrumban található

6000 Kecskemét, Szent István város 1./A

 

További olvasmányként ajánljuk a Egyesületünkről írt képes Krónikát, valamint a komolyabb érdeklődők részére a KÍE és MISZ szabályzatát áttanulmányozásra.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!